2016-09-19 584 views
本身鍾意食蟹,king crab更加係至愛,星期日晚同男友特登走來試佢個king crab roll & beef roll,老闆幾nice,店裡貼滿捉蟹的相,最正係無人,我地好似包場甘兩個roll煎熱,脆脆地唔太油呢點我好鍾意,太油的話太有罪惡感先講king crab,份量大概有放至包的一半高度,啖啖肉,口感好正,包面適當份量的salt配蟹肉,調味唔濃,整個roll重點係蟹的味道而美中不足係蟹肉唔夠多,再多d就perfect另外的beef roll的驚喜感就無甘大,食個陣係可以點碗似中湯的汁來食,配料青椒洋蔥好爽口,牛肉煮的剛剛好,整體味道唔差但唔突出,我諗除非我喺附近返工先會再order,特登來的話都係選擇king crab,我係偏心crab架啦值得再來食,下次會試埋佢的lobster roll同埋碗湯
King crab roll Beef roll
而美中不足係蟹肉唔夠多,再多d就perfect
值得再來食,下次會試埋佢的lobster roll同埋碗湯
2016-09-18
Type of Meal