2023-06-08 41 views
自從爸爸上次甘識做甘浪漫 媽媽就要識Do🙈 父親節就黎到 為表誠意 媽媽就預先幫Noah睇定蛋糕😍 自從做左媽媽之後 消費變得好精明😂 因為早買有Early Bird優惠😌 甘岩前幾日lunch time經過美心 見到已經出左父親節蛋糕 已經忍唔到即刻買1個返屋企食完🙈 然後再另外訂一個父親節正日再食😋 由於爸爸係咖啡控 所以我就買左「爸爸嘆啡雞蛋布丁蛋糕」返屋企俾爸爸嘆😍 上層滿滿咖啡味忌廉☕️ 夾層係海綿蛋糕🍰 天使忌廉 雞蛋布丁 海綿蛋糕好鬆軟 雞蛋布丁加埋咖啡同天使忌廉 成個配搭好match 口感好香滑 而且甜而不膩除左我揀呢款新推出既父親節蛋糕 另外仲有兩款新推出造型感滿Fun既父親節蛋糕 〰️「爸爸嘆茶軟心奶皇包蛋糕」同埋「爸爸嘆世界鮮果曲奇忌廉蛋糕」至於恒常熱賣款有3款〰️「長勝將軍蛋糕」「美心激芒女皇千層」同埋「雙重爆芒蛋糕」加埋有6款🤩 緊有一款爸爸會中意