2009-07-01 50 views
我地家喜歡早或遲慶祝的, 因為唔洗同人迫^^上年同男友黎過, 覺得呢度既牛排骨好正~所以貴貴地都黎食一次!5個人食餐勁.最鍾意呢度一黎就有好多碟前菜, 好有韓國Feel, 因為睇得韓片多, 本身仲想叫個D黑色既炸醬麵, 但見到$100碗就無試~前菜~我記得以前每人都約有8碟圍住自己, 但現在好似全部放埋一齊.烤肉拼盆$250 : 有雞,牛,豬,羊. 因為全部己一早調味過. 所以烤完味道差唔多. 但都好味既.至尊牛排骨$235 : 我極力推介, 因為牛質地好淋, 又好香, 又好味...正!辣韓國海鮮鍋$350 : 超足料, 有蟹,有2隻大蝦, 青口, 帶子, 成隻八爪魚, 個鍋滾熟後, 仲有人幫你將蝦剝殼, 將青口起肉等!仲叫左個烤生菜包(好似$96) : 幅圖明明好似有肉碎用黎包生菜既. 但原來只係一碗麵豉醬! 我就覺得麻麻地. 可能唔太好呢種味道!飯後仲有雪糕,及生果一碟.
我地家喜歡早或遲慶祝的, 因為唔洗同人迫^^
飯後仲有雪糕,及生果一碟.
前菜
烤肉拼盆,至尊牛排骨
海鮮鍋
2009-06-25
$200 (Dinner)
前菜
烤肉拼盆,至尊牛排骨