2018-04-06 211 views
食咗BB之前食左一間比較難食的雞蛋仔,係有啲名氣嘅媽咪雞蛋仔, 可能出咗名之後就發覺佢哋啲配料以及手勢都比較馬虎, 首先佢哋開舖時間係下晝兩三點鐘先至開始, 有兩三款雞蛋仔味道其實好唔夾, 尤其是碎芝士雞蛋仔同埋綠茶雞蛋仔, 芝士雞蛋仔咬落去就係芝士還芝士,雞蛋仔還雞蛋仔一啲都唔夾, 因為今次都比較匆忙所以冇影低相片,綠茶雞蛋仔的色水很特別, 很似變形俠醫那種綠色令我覺得充滿力量, 但係咬咗一啖落去之後, 就係完全兩回事'綠茶味很重,蓋過雞蛋仔味道, 又澀又難食! 各位注意,因為我覺得真係好一般!
2018-04-03
Waiting Time
30 Minutes (TakeAway)
  • 原味雞蛋仔