2021-06-27 100 views
食肉獸又岀動啦!今次係去咗打邊爐🍲!早兩日去咗極品靚鍋,一次過可以食匀三款美國PRIME肉,勁正呀!包括有滿滿肉香嘅美國PRIME肩胛肉眼、爽實口感嘅美國PRIME封門柳同埋滑到一個點嘅美國PRIME肥牛!真係大滿足呀!仲有多款特色美食,牛脷心片、自家制鮮蝦雲吞、韓國濟洲生蠔、野生竹生、生猛海蝦、靚靚花膠、帆立貝、青口、午餐肉。自家製雲吞同埋生猛海蝦係必食呀!雲吞有生雲吞同炸雲吞,生雲吞夠彈牙、炸雲吞夠香脆,兩款都好味!海蝦只需要灼1分鐘,肉質非常彈牙,蝦膏仲好甜添!青口都好大隻,而且冇沙得嚟好清甜,足足Encore左幾次🤣自助區仲有新鮮蔬菜同埋飲品啦、甜品啦同埋雪糕🍦!呢度啲甜品幾種不同味道、全部細細杯啱晒女士們淺嘗可以試多幾款😍仲有好多種唔同味嘅雪糕,都係細細杯,我試咗清甜嘅蜜瓜味,味道好似日本靜岡蜜瓜㗎😆