2021-10-26 268 views
食過Go Go Mall 好幾間小店,唔知點解一路都留意唔到醉滋味,今日一心想試新嘢先終於輪到佢,我只能話我走漏眼👀,原來佢都幾好味,原來食過一次係會想翻兜🥢想食肉肉肉襟飽啲,所以叫左個「醉醉套餐」,有一份慢煮醉雞卷、1碗米粉、4粒椒鹽炸燒賣,同一罐汽水個醉雞卷真係做到爽嫩,調味出色,夠酒香同入味,而又唔會過咗籠而搞到味道變嗆變苦,估計係浸嘅時間都掌握得好,抵讚!👍🏻碗米粉嘅湯底落重調味,唔肯定係落咗美X定用咗濃X寶,即係味精湯😅,只係就引到你係咁食囉,好味嘅嘢,真係唔係下下健康嘅😅炸燒賣對我嚟講可有可無啦,普通來貨燒賣炸好再灑上椒鹽粉。如果唔想食燒賣又唔一定飲嘢,其實可以淨叫醉雞卷,再加$10配碗米粉嘅,相信都夠食

2021-10-19
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$65 (Dinner)
  • 慢煮醉雞卷