2015-10-08 1245 views
朋友去過話e間幾好,咁就當然要試下啦!等左一陣,終於都有位,落到去之後原來個場咁鬼大,個場咁鬼大都要等位都幾好野!我地一行三人叫左個牛什加雞煲,半隻雞,等左一陣,到左啦!賣相都幾好,先後有兩位服務員好細心咁幫我地搞下個煲底,唔錯唔錯!食左之後,第一個感覺都幾濃味下,我覺得就一定要跟飯食,如果唔係一定要怒叫野飲,本人叫左兩個白飯,食落之後,成煲野都好足料下,牛什好豐富,同埋所有野都起碼有幾舊,雞都幾入味,不過正常都係無雞味啦!總恬黎講都係咸左d!一定要叫下野飲!而我就叫左杯大檸茶,杯檸茶好大杯,起碼有一個檸檬,飲完舒服晒!

Waiting Time
20 Minutes (Dine In)