2022-11-11
吉列牛(冇飯)要$118,要飯就要加多$38。最好有人齋食吉列牛啦,$156就$156啦,扮晒野。加多廿蚊有金魚湯,寫到咁特別,我緊係要試吓啦,一飲一食......係蝦餃呀!!!!!!係D皮好鬼難食嘅蝦餃呀!!!!!! 叫乜金魚湯,叫水魚湯好過啦。D湯居然係胡椒湯味......放多D胡椒粉去掩飾你D淡而無味嘅湯???最後飲唔落,湯係蛋睇上去半熟,其實起碼7成熟,係不能送飯嘅熟度,建議廚師再調節吓個時間。沙津菜冇麻醬,失敗。(又或者我冇睇倒枱面有?)不過細心嘅大家都睇倒我冇批評D肉同埋飯,除左D肉部分有D筋,飯量有D細之外,其實真係算唔錯。D肉都叫有D肉味,飯素都幾有味。PS 雖則餐牌建議吉列牛各邊煎十幾秒就ok,本人親測,熟D係會好味D,有多D肉味,建議起碼每邊20秒起跳。
沙津菜冇麻醬,失敗。(又或者我冇睇倒枱面有?)