2009-11-10 4 views
睇過之前既食評, 好多都話佢BOOK位時有問題發生. 但係我覺得OK喎. 我之前一日打電話去, 第一次打去既時候佢哋無人聽, 我就依照指示留左個言比佢哋. 佢哋之後就打電話黎confirm我個booking, 係到之前又打多次黎re-confirm. 我覺得好好喎, 無問題呀!嗰晚我哋準時去到, 七點可以都仲有D早, 朋友渣車去都仲可以泊到正正係小肥牛既門口! 不過坐低左一陣間就發現全滿咁濟!!湯底我哋點左最貴既魚翅湯底. 開頭我都係諗住應該都係得個名嗰D黎, 點知佢上既時候打開個湯蓋先知原來個湯底入面有成隻雞! 個湯都幾夠味, D所謂既魚翅就分開上!! 不過真係要用一次次咁整黎食, 如果唔係實搵唔番囉.其實我本身唔係咁食牛, 所以是晚我只係試左牛刺身一樣比較特別既牛. 味道OK啦, 因為少食, 其實我都唔知點分好唔好. 不過從佢消息既速度黎睇. 我諗大家都好滿意. 朋友們是牛魔王, 所以都點左好多唔同既牛肉, 不過佢哋就話麻麻, 同出面既都差唔多. 只係勝在多花樣. 質素一般. 其中有一個叫做芝士牛丸既野... 嗰D牛肉都麻麻, 不過就幾得意~~~ 炸腐皮. 上枱嗰陣見到佢一卷卷咁都

其實我本身唔係咁食牛, 所以是晚我只係試左牛刺身一樣比較特別既牛. 味道OK啦, 因為少食, 其實我都唔知點分好唔好. 不過從佢消息既速度黎睇. 我諗大家都好滿意. 朋友們是牛魔王, 所以都點左好多唔同既牛肉, 不過佢哋就話麻麻, 同出面既都差唔多. 只係勝在多花樣. 質素一般. 其中有一個叫做芝士牛丸既野... 嗰D牛肉都麻麻, 不過就幾得意~~~ 炸腐皮. 上枱嗰陣見到佢一卷卷咁都唔SURE應該點對佢好. 放落煲野到滾一滾好好食. 酸梅湯唔會死命落糖咁甜. 其他野都係麻麻!

埋單每人$200, 有D唔係咁~~~
$200 (Dinner)
  • 炸腐皮