2024-11-14 354 views
不知不覺原來牛大人開左5年,而家五周年慶典仲推出咗黑毛和牛A4餐A4餐除咗有和牛,鮑魚都有得任食,仲贈送M9 和牛牛丸同海鮮拼盤除左和牛好食,伊比利亞黑毛豬梅肉都好出色,同朋友不斷encore呢兩種肉,有呢兩款肉我已經忘記咗其他肉,仲可以揀一份或者半份,幾貼心❤️❤️湯底我揀咗期間限定,魚白湯三文魚豆腐鍋真心極度建議落嘢食之前飲返兩碗湯,佢個湯底超級甜好好飲,最搞笑嘅係佢嘅豆腐同埋三文魚同個鍋係分開上,你可以自己選擇時間加落去,三文魚肉都好好食😋海鮮好新鮮,無限encore新鮮沙白,大粒鮮甜,次次黎必食點選食物選擇都算多,外面仲有各式各樣嘅配菜可以自己夾,蔬菜、菇類、丸類都有飲品選擇都好多最後仲可以有得任食Häagen-Dazs嘅雪糕
A4餐除咗有和牛,鮑魚都有得任食,仲贈送
M9 和牛牛丸同海鮮拼盤
湯底我揀咗期間限定,魚白湯三文魚豆腐鍋
海鮮好新鮮,無限encore新鮮沙白,大粒鮮甜,次次黎必食
飲品選擇都好多
最後仲可以有得任食Häagen-Dazs嘅雪糕