2024-11-18
今次我哋揀左牛大人的日本黑毛和牛A4+套餐,價位 $488/位🌟任叫任食高質套餐包日本黑毛和牛A4+和伊比利亞黑毛豬梅肉,送了M9和牛牛丸,仲有豐富海鮮🦞🌟高質和牛享受:日式黑毛A4和牛任食,油花分佈得恰到好處,入口即化,美味享受。還有伊比利亞黑毛豬梅肉,質地鬆化,搭配火鍋的絕佳選擇。M9和牛牛丸咬下去的瞬間,濃厚的牛味,滿滿汁水。豬梅肉入口鬆化,牛胸爽,滑身爽口,豐富油香味,正。🌟海鮮🦞美味開始:海鮮拼盤,包括了蟶子、生蠔、帶子和鮑魚,讓人食指大動!海鮮的鮮甜味道好上癮。鮑魚三食,我哋額外叫古法醉鮑魚,真的很入味,醃得剛剛好,口感滑嫩。🌟飲品搭配:每位食客可享用一杯少爺PILSNER啤酒,清新醇滑。見到只要在社交平台上讚好牛大人,我哋當然唔執輸,獲得一杯「金鑽鳳梨椰奶西」,真的好香🌟Haagen-Dazs雪糕及台式小食超多選擇!自助飲品和各種醬料,新鮮蔬菜一併具全,任叫任食,好快就回本。下次一定要再來,好高質🫶🏻
🌟任叫任食
🌟高質和牛享受:
🌟海鮮🦞美味開始:
🌟飲品搭配:
🌟Haagen-Dazs雪糕及台式小食
下次一定要再來,好高質🫶🏻