2015-07-29 1611 views
雲糕+brownie呢個食法認真無試過! 創意就有啦,但又係咪真係咁好食呢?一黎到,我真係以為自己叫左份牛排,賣相真係幾搞笑,brownie夠晒大份,黎到仲熬辣辣,淋左個朱古力醬之後就變左雙重朱古力了.但係淋係上面既朱古力醬就令到我好似食緊雲呢拿加朱古力雪糕咁,同個brownie無咩聯系,一凍一熱係幾有新意但好似唔係好夾LOR,就算同一淡放入口都好似食緊2道甜品咁.同埋個brownie其實有D乾身,朱古力醬既幫助又唔大,所以食食下會好口乾.不過值得一提既係呢到既staff都好有禮貌,會主動問你洗唔洗加水汁野等等
T-bone steak brownie