2020-04-05
荃灣呢間牛之前都經過過幾次,見佢新出左又有火鍋,又有得燒肉嘅放題,就去試試!去到首先要量度體溫,而且仲有得再賣火鍋外賣,不過我哋當然堂食啦。美國極品牛小排加海鮮放題正價時段七點至九點食$295套餐包括埋所有肉類及海鮮任食,當然食得晒先好嗌,唔好做大晒鬼啊!極品牛小排,極上和牛,特上牛肉,特選牛胸腹,牛舌,豚肉,雞肉,帆立貝,海蝦,墨魚仔~~~一開始燒下啲肉,又有骨膠原同埋味增醬,同平時食嘅有啲唔同,都幾特別!出面仲有唔同口味嘅醬汁e.g.黑咖喱、蒜蓉、麻辣嗰啲可以隨個人喜好拿取,我試咗黑咖喱味都幾香!食咗之後就揀啱壽喜燒湯底,佢仲有一隻蛋,配搭味道更清新,而且個湯底口味本身比較甜,就中和左啱啱燒肉嘅肥膩感覺。除咗餐牌上可以點的食物之外,出面都有好多嘢食,有啲熟食壽司,前菜小吃,新鮮蔬菜及各式各樣的丸等⋯種類繁多,質素也有一定保證。最主要係出面個飲品佢咁選擇超多,熱飲凍飲沙冰等!臨走前記得食埋佢哋嗰個朱古力雪糕因為隔離有好多料可以加入去,個口感豐富好多。
美國極品牛小排加海鮮放題正價時段七點至九點食$295