2022-06-08 98 views
大家好!又係我銅鑼灣食神,同你地講食評,好高興又返到我嘅本部銅鑼灣。睇開我食評都知道,首先講吓泊車先,耀華街泊大膽車有位可以嘅,但要預咗有$320政府收費😅😅「牛肉乾」。對面就係傳說中嘅魔鬼停車場,我而家揸已經入唔到,當然附近有時代廣場如果有嘢買,泊車場都着數㗎!講返呢間吉列牛,幾好食!一入口就知道,睇吓我食評嘅都知道自己睇相,講到天花龍鳳冇用自己試一次就知道龍與鳳。我想講吓兩杯嘢飲幾好,咩唔記得咗自己上去睇跟住相睇吓啦。我都知我食評有啲Hea,但我已經將男人嘅精髓講晒出嚟最重要部車😂😂😂其他自己睇相,唔該晒服務方面..應該係…加油!努力!牛質素高幾好食試吓啦!

我想講吓兩杯嘢飲幾好,咩唔記得咗自己上去睇跟住相睇吓啦。

其他自己睇相,唔該晒

服務方面..應該係…加油!努力!

牛質素高幾好食試吓啦!