2021-08-05
上次staycation check out 時發現大堂嘅Tiffany Lounge 新出左Afternoon Tea Set! 係夏季限定嘅牛油果主題!真係好吸引,Afternoon Tea梗係要約埋好姐妹去邊食邊打卡啦! 富豪酒店 x Skinque夏日牛油果主題下午茶 $398 for two 包illy Coffee or tea 送 Skinque 精華液 5ml 一支 🥪咸點有:龍蝦🦞牛油果多士、🍊鮮蝦西柚沙律、🍞巴馬火腿蘆筍多士,焗牛油果蟹餅🥑同意大利青瓜球伴希望乳酪🍼 其實種種都係水準之上,我自己最鐘意牛油果多士同蟹餅!最驚喜係意大利青瓜球伴希望乳酪~好fresh 好好味! 🍮甜點有: 士多啤利Cheese Cake🍰、牛油果Brownies🍪、牛油果檸檬批🍋、木槺布甸、北海道牛乳蛋糕同英式鬆餅🧇 好姐妹係甜品達人樣樣都啱食~最吸引我嘅係牛油果檸檬批,出奇地夾!仲有英式鬆餅跟嘅紫薯醬同果杏脯醬太好味!環境舒適,空間感十足,加埋落地大玻璃打卡影相都靚D,最重要係呢個價錢性價比極高!讚!