好彩早一日訂左位~  如果唔係想同男友平平地打個邊爐都冇位~~~ 黎到得10分鐘就有位啦     因為見到佢話免加一 158咋!! 所以就想黎試下 o.o好多野食慢慢拎!!  食肉獸唔可以唔揀 ~!  仲揀左牛小排   安格斯黑牛~  好多好多肉 XD 好鐘意佢地d牛肉夠味~  而且簿簿地唔會un  食左好多野都係覺得牛最好食    海鮮都可以的~  但我唔太好~ 所以都係喪食牛牛雖然甜品雪糕 硬晒, 食唔到 有小小失望 不過 最最最最最大驚喜係!! 乳酪百香果冰沙 !  呢個真係超好食  (唔記得影相><)成個味道超級match!  口感好豐富 甜 正~!!@,@  我相信應該好少地方有呢個吧~  呢個價錢 算係抵到爛吧!!! 附近邊到有 再話我知 XDD   一定會再黎食呀~

因為見到佢話免加一 158咋!! 所以就想黎試下 o.o
好多野食慢慢拎!!
食肉獸唔可以唔揀 ~!
仲揀左牛小排   安格斯黑牛~  好多好多肉 XD
好鐘意佢地d牛肉夠味~  而且簿簿地唔會un
食左好多野都係覺得牛最好食
    海鮮都可以的~  但我唔太好~ 所以都係喪食牛牛

雖然甜品雪糕 硬晒, 食唔到 有小小失望

2019-04-16
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)