2021-06-12 430 views
𝒥𝒶𝓅𝒶𝓃𝑒𝓈𝑒 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒯𝓈𝓊𝑒𝓃 𝒲𝒶𝓃 ♡• 𝙲𝚛𝚘𝚚𝚞𝚎𝚝𝚝𝚎 𝚄𝚍𝚘𝚗 (コロッケうどん) 🍜 🍥烏冬彈牙好味,唔會太淋。 牛肉薯餅真係好好味,十足日本食既可樂餅,外皮炸粉炸得好炸,入面既薯蓉好綿好綿再加上牛肉碎。湯底就係鰹魚湯,清淡得黎好好飲。-• 𝙳𝚎𝚎𝚙 𝚏𝚛𝚒𝚎𝚍 𝚌𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗 𝚜𝚎𝚝 (チキン南蛮定食) 🍛 🥠 炸粉係一片片果種,我個人冇咁鐘意,但雞件本身係好食既。再加埋d 沙律汁,邪惡又好味。📍𝐔𝐨𝐠𝐚𝐬𝐡𝐢 𝐀𝐠𝐞𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐊𝐢𝐛𝐮𝐧 & 𝐃𝐨𝐧𝐛𝐮𝐫𝐢 𝐑𝐞𝐬𝐭𝐚𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭𝑌𝐴𝑇𝐴 𝐷𝑒𝑝𝑎𝑟𝑡𝑚𝑒𝑛𝑡 𝑆𝑡𝑜𝑟𝑒, 4/𝐹, 𝑇𝑠𝑢𝑒𝑛 𝑊𝑎𝑛 𝑃𝑙𝑎𝑧𝑎, 4-30 𝑇𝑎𝑖 𝑃𝑎 𝑆𝑡𝑟𝑒𝑒𝑡, 𝑇𝑠𝑢𝑒𝑛 𝑊𝑎𝑛, 𝐻𝑜𝑛𝑔 𝐾𝑜𝑛𝑔