2020-12-29 1210 views
首先佢應該搬咗鋪,我係喺蜆殼街(炮台山)店買外賣嘅。試台灣菜梗係要叫牛肉麵喇。我仲特登5叫麻辣,就咁叫招牌紅燒牛肉麵試。外賣佢係會分開麵同湯,5洗擔心返到公司浸林晒個麵,不過我都係覺得佢麵係林咗少少。飲啖湯先是常識吧,嘩,好夠熱,5好睇佢咁深色,飲落都好清,我就5係好識分有無味精,但我成碗飲晒都無口渴喎。到主角牛肉出場夠入味又夠林,5會亂搭啲肥膏吖筋吖咁比你,份量都好足,加埋啲配菜紅/白蘿蔔都好好味,如果麵口感無咁林就完美。5知係咪新張優惠呢,仲送咗杯熱冬瓜茶,估5到熱嘅都5錯,試過罐裝嗰啲太甜,諗住熱咪仲甜?佢又5會喎,濃淡得宜,結果又飲晒!!!麵嘅份量足,湯又好飲,冬瓜茶又飲晒,好飽好滿足吖補充吓,環境比3粒星係因為餐廳太細,無得同朋友一齊堂食
首先佢應該搬咗鋪,我係喺蜆殼街(炮台山)店買外賣嘅。

試台灣菜梗係要叫牛肉麵喇。
我仲特登5叫麻辣,就咁叫招牌紅燒牛肉麵試。

到主角牛肉出場

麵嘅份量足,湯又好飲,冬瓜茶又飲晒,好飽好滿足吖

補充吓,環境比3粒星係因為餐廳太細,無得同朋友一齊堂食
招牌紅燒牛肉麵
2020-12-29
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$56 (Lunch)
招牌紅燒牛肉麵
  • 台灣紅燒牛肉麵