2018-09-12
賣相好得啊個人覺得鐵牛又係間算係味道正宗 好食 價錢唔貴嘅台灣菜餐廳 小私心:希望將軍澳區開間就好喇~😂☺️■ 麻辣大塊牛肉麵 $68大中小辣 任君選擇👀 麵一到即刻試下啖湯先~我嗌咗小辣所以辣度唔算辣 雖然啖湯係幾油膩 但好好飲😭😭😭😭 牛肉麵啖湯好重要㗎嘛(我食咩湯麵都會飲湯先😋)跟住啲麵勁有咬口 口感好實在 勁鍾意啊 一碗食完都已經夠曬飽~大塊牛肉其實都唔算大塊😅😅同埋就得三塊左右 係唔韌唔難咬易入口個種。/■ 奮起湖燒雞腿排便當 $62個半隻魯水溏心蛋好好食😋 燒雞腿排都好食 隻醬汁係甜甜地 愛嚟送飯好啱!不過魯肉飯個part就一般般 個人覺得麵係好食過飯~/■ 逢甲鹽酥雞 $36 隻醬酸酸甜甜幾好味 不過唔蘸醬其實都OK😂 炸粉唔算厚~必點嘅小食囉¯\_(ツ)_/¯/■ 百香果QQ冰茶 $28係好飲嘅 又係酸酸甜甜咁 仲有啲椰果 最正嘅配搭 但覺得最怪個part係加咗珍珠😨/■ 珍珠奶茶 $28冇咩特別 普通😂
賣相好得啊
個人覺得鐵牛又係間算係味道正宗 好食 價錢唔貴嘅台灣菜餐廳
小私心:希望將軍澳區開間就好喇~😂☺️
麻辣大塊牛肉麵
■ 麻辣大塊牛肉麵 $68
大中小辣 任君選擇👀
跟住啲麵勁有咬口 口感好實在 勁鍾意啊
一碗食完都已經夠曬飽~
奮起湖燒雞腿排便當
奮起湖燒雞腿排便當