2013-11-09
夜晚行過CWB, 搵唔到想食既野, 就行去灣仔諗住食泰國野。行到門口, 女友突然想食隔離間串燒, 就指住 蒲田 門口啲相。入到去, 人都幾多, 見到有個 Bar Area, 放佐一啲生豪, 睇落都唔錯。一見到Menu有牛舌串燒, 唔洗講已經決定要叫, 因為牛舌已經變成我地見到Menu有就必食既食物之一。雞軟骨串燒: 凍佐啲同炸得乾佐少少牛舌串燒: 真係好好食, 好香而且唔乾, 味道仲啱啱好食完即刻叫多一碟,記得趁熱食!黑豚肉豬排拉麵: 味道唔錯, 豬排淡佐少少, 不過肥瘦恰當, 麵我個人覺得淋佐少少冷烏冬: 哩個真係唔錯, 放埋啲薑茸落去啲豉油度, 真係帶出佐薑既香味同鮮味, 麵條都好彈牙魷魚鬚: 無咩味而且硬同凍佐少少整體黎講都唔錯, 係有少少衛生問題:1. 用手背抺咀再上菜=.=2. 食物盤有水整濕佐佢隻手, 個侍應可以唔理後面有無客, 向後彈去後面張枱……仲有一樣唔滿意就係, 點解張張枱唔放個水樽, 係要放係我張枱, 幫完其他客倒水又放返係我張枱。成餐飯震黎震去! 點解唔放返係水吧枱呢? 當時唔出聲係見到佢地好亂, 好手忙腳亂。希望可以有改善!
一見到Menu有牛舌串燒, 唔洗講已經決定要叫,
因為牛舌已經變成我地見到Menu有就必食既食物之一。 雞軟骨串燒: 凍佐啲同炸得乾佐少少 牛舌串燒: 真係好好食, 好香而且唔乾, 味道仲啱啱好
食完即刻叫多一碟,記得趁熱食! 黑豚肉豬排拉麵: 味道唔錯, 豬排淡佐少少, 不過肥瘦恰當, 麵我個人覺得淋佐少少 冷烏冬: 哩個真係唔錯, 放埋啲薑茸落去啲豉油度, 真係帶出佐薑既香味同鮮味, 麵條都好彈牙 魷魚鬚: 無咩味而且硬同凍佐少少
整體黎講都唔錯, 係有少少衛生問題:
1. 用手背抺咀再上菜=.=
成餐飯震黎震去! 點解唔放返係水吧枱呢?
當時唔出聲係見到佢地好亂, 好手忙腳亂。希望可以有改善!