2021-04-23 401 views
黎到東涌outlet行到攰就上黎睇下有咩食,見到有牛角即係行埋去睇下個menu啦,原來係食牛丼,仲好唔洗自己燒燶晒。可能星期日而商場又做緊promotion嘅關係,所以好多人排隊,最後排咗20分鐘左右終於有得食。🥢鴨肝牛角次男坊丼定食鴨肝好有油香味,燒到外脆內軟,齋食會有啲漏,所以夾埋飯一齊食就岩岩好 👍🏽而牛肉燒到有小小脆邊得黎又唔會好鞋好乾,咬落仲有肉汁滲出黎,唔會韌 😋🥢燒鹽麴牛舌丼定食去牛角燒肉好鍾意食佢地嘅牛舌,但自己唔識燒又驚唔熟,所以次次都燒到燶燶地 😅 宜家有得點,岩晒我。雖然賣相睇落好單調,但食落都有小驚喜。牛舌都有小小脆邊,燒得唔乾有肉汁,食落唔會覺得油膩。不過個飯就落得太多燒肉汁,所以有啲咸。

🥢鴨肝牛角次男坊丼定食

🥢燒鹽麴牛舌丼定食
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch