2023-09-11 238 views
呢度有好多唔同既野食,前菜我地就試左壽司卷同燒吞拿魚沙律,壽司卷有四款,我最中意佢既櫻花蝦三文魚卷,三文魚粒好肥美,加埋沙律醬,上面仲有啲櫻花蝦,脆脆地,口感好好,好夠味,超級好食😋仲有吞拿魚魚蓉卷嘅吞拿魚魚蓉好新鮮,好嫩滑,肉質好好,真係好好味👍🏻另外除咗牛肉之外,仲有其他嘅肉同埋海鮮,就好似我地叫左燒肉汁雞腿肉同埋青口,雞腿肉好大嚿好新鮮,燒完都好嫩,而且好香燒汁味😜青口亦都係好大粒,好鮮味,燒一燒就好食👏🏻而呢個日本薩摩和牛拼盤簡直係牛既天花板,其中牛赤肉係近臀部既肉,牛味最濃,好嫩口🥰而牛肋肉就好多油脂,油香豐富,入口細滑,其他既都係唔同部位既和牛,全部都好重牛味👊🏻我地另外有叫涮涮鍋,點左牛板腱涮涮鍋片,牛板腱攞嚟打邊爐都唔錯,好嫩口,牛味好重🤓薄薄一片打邊爐就啱晒,碌一碌就食得👌🏻