2022-07-19 41 views
又喺西環舊屋附近搵嘢食,見到呢間餐廳除左門面好靚,最令到我哋留意到嘅係餐廳門口寫住消費可以抽演唱會飛,所以我同家姐又衝入去食嘢兼睇吓可唔可以參加抽獎。😂😂Lunch有套餐,價錢尚算合理,網上見到個個都食龍蝦湯牛角包,兩樣都係我鍾意,一定要試啦,牛角包嚟到見到新鮮焗起脆卜卜,一切開入邊龍蝦湯噴出嚟,外脆內軟加埋龍蝦湯真係極之美味,回味無窮。主菜叫咗咖哩和牛面額,牛肉非常軟腍,有牛味好香好好味,咖哩少少辣特別開胃,撈白飯食一流。另外蟹肉伊麵我覺得有少少中式嘅感覺,蟹肉豐富,每啖都食到蟹肉感覺好滿足,食伊麵多數俾人感覺都會好溜,但可能因為好味道所以我同家姐極速食晒。最後甜品叫咗焦糖燉蛋,焦糖面脆卜卜,燉蛋唔會太甜而且好香滑,有蛋味,作為一個午餐嘅完結,真係非常滿足,如果俾我哋贏到演唱會飛就更加圓滿呢(發夢中)🤣🤣