最近我去咗旺角嘅牛魔一人燒肉,真係一個好特別嘅體驗!😋首先,我試咗A4和牛西冷配牛板腱燒肉套餐。呢個套餐真係物超所值,和牛西冷同牛板腱都係高質素嘅肉品,燒到啱啱好嘅熟度,肉質嫩滑多汁,入口即溶。配埋沙律同味增湯,真係一個完美嘅組合。沙律清新爽口,味增湯濃郁香滑,仲有各種醬料可以配搭,令燒肉嘅味道更加豐富。🥩🥗之後,我升級咗牛魔蘭王蛋鵝肝炒飯。個飯真係好有驚喜,炒飯粒粒分明,蛋香濃郁,加上鵝肝嘅滑嫩口感,真係一絕!每一口都充滿咗鵝肝嘅香氣,配埋炒飯嘅鹹香,真係令人回味無窮。🍚整體嚟講,牛魔一人燒肉真係一個值得推薦嘅地方,無論係食物質素定係服務態度都非常好。下次如果你喺旺角唔知食咩好,不妨試下呢間餐廳,保證你唔會失望!👍
最近我去咗旺角嘅牛魔一人燒肉,真係一個好特別嘅體驗!😋

2024-11-20
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)