2025-02-19
有朋友推薦我終於去左呢間牛魔,以一人燒肉為主,話說我未曾喺香港嘅一人燒肉店,佢話個情人節套餐好平之餘,仲有NMN送,話呢個牛魔YAKINIKU MOREx伊胞CYTOLOGICS雙情人祭二人燒肉Set,有朋友超推介呢個餐,隻日本出嘅NMN好唔好我未知,但我純粹覺得個餐都幾吸引,於是第二日走咗去食。有日本和牛西冷,海鮮,黑毛豬五花位,雞肉,仲有飯有湯有沙律,如果二人胃口不大,分分鐘食唔哂,$398,其實都幾超值。加錢可以要特別野,叫左個蟹黃飯,仲有海膽飯,全部唔止睇落好食,味道都好唔錯。另外試多個牛魔三重盛宴,牛舌,牛五花,牛板腱嘅套餐。牛舌好食到要再加。當日見樣樣好食再加串燒,牛肉他他等等,全部合格有餘。怪不得呢類一人燒肉餐咁流行,觀乎平日的下午有勁多中學生,可見想食好燒肉而又唔太貴,牛魔YAKINIKU MORE係一個幾好選擇。驚過左情人節無呢個set?唔驚呀,而家promotion 做到下個月白色情人節,白色情人節就送另一款適合男士嘅NMN,平時簡單食下好野又唔貴,去下啦。