2021-12-07
之前買完嘢經過見到幾吸引,一於今晚試吓。我哋嗌咗澳洲精選牛板健+海鮮放題,成人$268,任食90分鐘。火鍋湯底就要咗免費嘅雪濃湯,味道清淡而健康。以下就講吓我哋比較鍾意嘅~🐂 牛類最推薦澳洲精選牛板健,油脂分佈均勻,肉質鮮嫩,牛味香濃。其次可以食美國極上牛肩肉,口感相對帶嚼勁,牛味同樣突出。🐟 海鮮包括紐西蘭半殼青口、原隻白魷魚、大虎蝦同埋帆立貝。其中帆立貝味道鮮甜,大虎蝦口感彈牙。🍦 雪糕有乳酪雪糕同埋朱古力雪糕,係牛肉之外嘅另一個亮點,我encore咗好多次😋 兩者嘅口感都有少少似雪葩,乳酪雪糕嘅味道清甜爽口,朱古力雪糕就有好香濃嘅朱古力味。另外仲可以落好多配料,更加豐富~呢度有打邊爐配料、甜品同埋飲品櫃,加$88仲可以任食日本生蠔添。職員會主動幫我哋加湯同埋收碟,而且上菜速度好快👍🏻
🐂 牛類
🐟 海鮮