2019-08-03 78 views
同事之前食過尼間放題,大讚牛肉抵食,於是揾埋好友一起去試,一坐低先點左個毛蟹冬陰公湯底,大大隻毛蟹在煱內,夏日炎炎揀尼個冬陰公湯就至開胃醒神牛肉種類同價錢分好幾種,任君選擇,我地就選了$298的M6澳洲和牛盛合,除左和牛還包括羊味十足的羊肉,日本本北海道雞片,雞肉嫩滑無比,海鮮盛合包括小元貝,蠔,蝦,青口,蟹柳仲有墨魚串同象拔蚌仲有包埋刺身,真係好抵食,點了甜蝦,北寄貝,馬刀貝,元貝,榮螺,八爪魚,全部都鮮甜美味係時候品嚐各款M6澳洲和牛,先試和牛胸肉,二個字形容‘嫩滑’,雖然牛味比較淡,我就甚喜愛尼種又嫰又滑的口感和牛下腹腩,食落有口感,牛味頗濃,和牛牛肩胛肉,好友就喜歡這款,因為集合牛胸肉和牛下腹腩的優點,嫩滑之餘,重牛味,食落有質感牛舌,入口已感覺到牛舌獨有的質感和味道除左和M6和牛,仲有一盤本地肥牛,雖然肉質沒有和牛嫩滑的口感,但牛味比較重,牛柳粒大大粒,牛脂均勻,每款牛肉都各有特色門口位花海同一排排許願牌相當吸引,地方頗大,空間感十足,落地玻璃可以睇到外面風景,自助bar 食物選擇種類繁多,最有趣天婦羅區,可以跟住視頻自己泡製炸物食飽飽最後食番個甜點作完美結束

和牛下腹腩,食落有口感,牛味頗濃,
牛舌,入口已感覺到牛舌獨有的質感和味道

食飽飽最後食番個甜點作完美結束