諗緊食咩好嘅時侯,經過K11,醒起朋友介紹話棉登徑有間焼肉好好食,於是就去咗依間朋友推介嘅牛魔食晚飯喇😉😉。牛魔地方都可以話係寬敞舒適,卡位仲有得自己裝Suntory啤酒飲,見到有起泡頭、可以打出綿滑泡沫喎🍺🍺。豆腐沙拉配芝麻汁,蔬菜青瓜絲配上豆腐同芝麻醬汁,入口好fresh之餘仲好滑捋捋呀😲😲。泡菜豚肉煎餅:煎得好脆邊,泡菜味濃,食落唔粉,點埋汁更正👍🏻👍🏻。老饕澳洲M7和牛肉眼扒(厚切):依塊澳州M7和牛肌理細膩、兼且有住雪花似的脂肪。今日剛巧店舖未算好多人,店員可以幫我哋燒。店員幫忙燒當然最好不過啦,佢地經驗豐富,換轉我自己燒可能燒得過熟浪費哂。入口肉質香甜鬆軟,味道帶油香,入口鮮嫩而不韌!超級好食啊😋😋!香蔥牛脷:繼續由店員代燒,真係好專業,換轉係我又係求求放上去燒熟就算😅。牛脷燒得剛剛好,而且帶有蔥嘅香味,好好食☺️☺️。台灣鱔魚:店員燒得兩次,唔差在幫我燒埋依個鱔魚啦。碟上面嚿檸檬,原來係俾你先揸落塊網度😲😲。鱔魚燒得好正,底面脆卜卜,咬開鮮嫩,依個不得了呀,我覺得係必點囉🤤🤤。草莓梳打特飲:草莓醬唔係糖醬,飲得出係草莓果醬,加上椰果,雖然Suntory Premium 幾吸引

豆腐沙拉配芝麻汁

泡菜豚肉煎餅

香蔥牛脷

台灣鱔魚

草莓梳打特飲:草莓醬唔係糖醬,飲得出係草莓果醬,加上椰果,雖然Suntory Premium 幾吸引,但好彩依杯特飲好好飲,絕無後悔🤣🤣。
草莓梳打特飲
豆腐沙拉配芝麻汁