(Non-member)
2009-01-23 2 views
就黎到新年, 公司今年以自助餐形式做團年飯, 同時之前又見到網上有75折優惠券, 於是試吓這間餐廳的自助餐. 當晚我地收左工之後就一齊過去食自助餐. 一落到餐廳, 就發現地方不是太大, 裝修環境也有點舊, 但係亦比人有另一種與其他coffee shop與別不同的感覺, 都可以保留住這些設計.雖然地方小小, 但buffet食物的種類都幾多, 不時都有d新的food推出. 每個人重有一份小火煱的, 原來係宜家好流行的和牛呀!! d魚生同生蠔都幾新鮮, d瀨尿虾同青口都好鮮甜. 個Salad Bar d salad都有好多款呀!! d熱食有咖哩呀, 炒大蝦, 炒蟹呀, 蒜容蒸帶子, 羊排 ...... 味道都唔差的~~~ 甜品方面, 有不同的cake啦, 重有滑滑的豆腐花, 新鮮即製的Waffle同Pancake添. 真係好好味呀~~~~~~~~~~~餐廳d待應個個都好好人呀~ 個個都好nice呀~ 服務一流.今次餐團年自助餐有75折, 每個人都係$230左右. 個個同事都食得好開心. 又有海鮮, 又有和牛食. 其實都好底呀! 一分錢一分貨, 好難同其他的比較. 一

原來係宜家好流行的和牛呀!!

今次餐團年自助餐有75折, 每個人都係$230左右. 個個同事都食得好開心. 又有海鮮, 又有和牛食. 其實都好底呀! 一分錢一分貨, 好難同其他的比較. 一個又平又底食的Dinner Buffet在尖沙咀區就真係好難揾. 一班人可以坐埋一齊食吓野, 傾吓野. 都幾好的~~~~~
$235 (Dinner)
  • Waffle
  • 咖哩