2023-08-31 255 views
今日去換證件,但攞完籌之後要等2個鐘先有得攞😣行過天橋見到餐廳寫住$98 任食,望入去乾淨光猛,就入去一邊食一邊等😝 主食有超過十款食物🤩🤩有飯、包、牛腩、蒜香骨、鹽焗雞、豆角炒牛肉、炒菜、炆枝竹、蒸餃子、粗糧拼盤等等,仲有湯水同糖水、涼菜前菜!每款都好足料,味道都啱口味,唔會過份重口味。另外,仲有廚房部,可以即叫即煮湯粉麵、餃子、雲吞🍜鍾意食辣嘅我就叫左碗正宗酸辣粉,入口第一啖覺得濕濕碎,但原來後勁好犀利🤪🤪~好味自助餐咁食法,$100 唔洗都真係物超所值,仲要生果類都多種類,有蜜瓜、啤梨、布冧仔、龍眼。對比喺灣仔區食個常餐、碟頭食抵好多😚

今日去換證件,但攞完籌之後要等2個鐘先有得攞😣

另外,仲有廚房部,可以即叫即煮湯粉麵、餃子、雲吞🍜