2019-11-11 1180 views
尋晚朋友嚟我屋企玩,諗住叫外賣返屋企食,其實之前都已經食過幾次,一直都保持到水準今次叫咗個辣味烤雞pizza,波特菇寬麵同黑松露芝士薯條個薯條真心如果係當場食一定更好食,返到屋企凍咗少少但係味道依然唔錯,松露醬夠香寬麵個人就覺得多多少少汁口感會更好,但係朋友喜歡乾身所以係激讚個pizza味道一流,辣味帶少少甜味完全提升咗食慾,個批底夠脆邊,我叫咗薄批,令到食落唔會覺得漏,本人覺得食pizza一定要食薄批,如果唔係不如去食麵包啦←純粹個人意見其實之前已經食過幾款pizza,味道都唔錯,其他意粉同小食亦有試過幾款,未有中伏,而且水準很不錯,之後會繼續幫襯
今次叫咗個辣味烤雞pizza,波特菇寬麵同黑松露芝士薯條

TakeAway