2021-11-09 212 views
相約朋友聚一聚,店舖近太子地鐵站,步行3分鐘就到。 店內唔算寬敞,不過贏左有上層。 疫情之下,岩岩好4人一台。火鍋放題我地揀左雞煲,以4人份量黎計,雞肉份量唔算好多,食完仲可以有胃口繼續打邊爐。 除左可以選擇烤魚同雞煲之外,仲有刺身提供。刺身選擇都幾好,有三文魚 常見類別。不過我同朋友唔嗜刺身。 淨係點左啲甜蝦同蚌片值得推薦 跟餐 食放題 會送一板安格斯牛肉。 份量非常足料。每片都好大塊,而且仲好睇好食岩哂鍾意食牛肉嘅朋友。食完雞煲可以轉唔同款式嘅鍋底。以下係粟米豬軟骨鍋,鍋底味道清甜,岩哂鍾意淡味嘅朋友,鍋底都十分足料。店舖每次點食物,以丸類為例都以2粒為作1單位。 可以比顧客試哂唔同嘅食物,唔會淨係食丸食飽。 惜食識食,每次打邊爐好容易食唔哂啲食物,店舖落單嘅方式值得讚揚,可以小食多款。 以200幾蚊嘅價錢,有咁多款式食物選擇。 值得推介
疫情之下,岩岩好4人一台。

火鍋放題

雞煲

刺身

值得推薦
岩哂鍾意食牛肉嘅朋友。

安格斯肥牛

食完雞煲可以轉唔同款式嘅鍋底。

粟米豬軟骨窩

丸類