2024-08-15 1548 views
呢間係一家可以滿足全部人味蕾嘅日式打邊爐好地方!我同阿妹揀咗C3 150分鐘任食刺身海鮮火鍋,食到我哋行唔郁😹😹😹😹肉片油脂分布均勻、肉色鮮紅有光澤。最重要嘅係澳洲M5和牛任食!!澳洲M5和牛任食!!澳洲M5和牛任食!!(重要嘅事要講三次)有多種湯底好似麻辣湯、沙嗲湯、壽喜燒可以揀。仲可以揀加錢嗌雙重口味火鍋,咁樣兩種湯底都可以飲到。沙嗲湯同肉肉係最夾嘅,再經過多種食材一齊煮後釋放出嚟嘅甜味,令個湯底散發更加濃郁嘅花生醬香味~~睇相就知道我哋幾鍾意食海鮮,簡直就係海鮮盛宴!各種新鮮蝦仔、青口、扇貝、蟶子任你攞任你食,畀你一次食到爽!打邊爐點可以少得丸子?各種丸子、蔬菜(金針菇、香菇、高麗菜等等)都可以喺自助吧檯任攞,絕對係物超所值!喺等待食材熟透嘅當下仲可以揀啲炸物食,炸饅頭、章魚小丸子都香脆爽口,真係食到停唔到口!