喺旺角行完街,到中午時候緊係去搵下好野食,咁啱經過山東街38號廣場,俾一休和尚同埋個menu吸到住,就上咗去一樓食lunch了。店內佈置充滿日本🇯🇵色彩,座位寬闊舒適,唔會覺得迫夾。🌟🌟Order食物用最方便的QR code, 可以慢慢揀👍🏻🤩食物選擇非常之多,有拉麵、咖喱飯、烏冬、魚生飯、天婦羅、燒物,應有盡有。我同friend 最後揀咗牛肉辛辣湯底拉麵,角切魚生飯、牛油果軟殼蟹卷、鐵板牛油什菇、餐飲有熱黑糖薑母茶,凍京都抹茶鮮奶。🍜牛肉拉麵揀咗辛辣湯底(🌶️大辣),麵量分量十足,辣味十足。🌟🌟角切魚生新鮮,角切的size 頗大粒😍🌟🌟肥美軟殼蟹外脆內軟,配上牛油果軟滑的口感,非常好味。🌟🌟牛油什菇香口爽脆,都係大大份。
店內佈置充滿日本🇯🇵色彩,座位寬闊舒適,唔會覺得迫夾。

牛肉辛辣拉麵

角切魚生飯

🌟🌟角切魚生新鮮,角切的size 頗大粒😍

牛油果軟殼蟹卷

🌟🌟肥美軟殼蟹外脆內軟,配上牛油果軟滑的口感,非常好味。

鐵板牛油什菇

🌟🌟牛油什菇香口爽脆,都係大大份。

京都抹茶鮮奶
2023-03-15
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch