2023-12-05
呢間位於荃灣嘅餐廳真係鐘意食肉嘅人一定唔可以錯過!今日試咗佢哋嘅美國牛柳同prime肉眼扒,真係物超所值!坐低之後,枱面已經有講解點樣煎牛扒,不過如果唔識都唔使擔心,因為職員會即場係係面前幫你燒好,然後你可以自己決定要幾成熟。鐵板底下燒火好夠勁,令到牛扒表面燒出一層香脆嘅焦糖,真係好吸引。我先試咗佢哋嘅美國牛柳,佢厚身好有嚼勁,牛嘅味道都好濃郁。而prime肉眼扒係真係驚艷到我,佢嘅油脂分布好均勻,燒煮嘅時候釋放出迷人嘅香氣,而且肉質好嫩滑,入口即化。我仲另外加咗個套餐,只係要$38,包括湯,飲品、芝士薯條同甜品。芝士薯條好脆身,每一塊都係金黃色嘅誘惑,令我忍唔住一口接一口。甜品係芒果布甸,好滑順,芒果味道濃郁,完美嘅結束。整體上黎講,呢間餐廳真係好出色。唔止牛扒質素高,服務亦都好周到友善。如果你係個肉食愛好者,我絕對推薦你嚟試下呢度,一定唔會令你失望!