周不時都會去元朗搵好野食 見到間居酒屋格調既日本餐廳🏮🎎 環境舒服 仲有好多野食揀添😇龍蝦刺身三食 $598▫️龍蝦刺身職員成隻龍蝦捧左出嚟🦞 龍蝦刺身入口彈牙 味道鮮甜 有少許檸檬汁味 但我覺得唔需要加任何調味都好食 食完後會收返入廚房炮製下道菜餚😋▫️龍蝦蜆肉濃汁燴飯龍蝦汁香濃 濃濃蟹膏味 龍蝦頭超多蟹膏 蜆肉大隻鮮甜 日本米吸收哂龍蝦汁精華 食到停唔到口🍚▫️龍蝦鉗蒸蛋蒸蛋相當滑溜 龍蝦鉗好貼心咁界開左 食得好方便🥹 蒸蛋加上龍蝦肉成個層次都昇華左✨什錦炸物拼盤 $168有廣島蠔 蝦 雞 雞軟骨 薯條 滿足哂幾個願望 炸得唔油膩 仲有三款醬點 正🍟青紅蘋果絲蟹子沙律 $98清新解膩 酸酸甜甜好開胃 作為前菜一流🥗綠茶鮮奶熊脆脆 $68綠茶同鮮奶完美配搭🍵🥛 鮮奶味香濃藍蝶花佛手柑熊茶 $68熊茶 熊茶 果然有熊仔係面🧸 佛手柑味道鮮甜原本覺得有啲貴 但食完覺得物超所值🤩 大時大節嚟食都唔錯🤓黑木亭-お食事処📍元朗裕景坊15-25號玉成大廈地舖

龍蝦刺身三食 $598
▫️龍蝦刺身