以前食開水街嗰間Derby West 點知上年無啦啦執咗 去到西營盤都唔知食咩好 原來有間細細的餐廳係第二街 個名好特別叫三台八座 望下個餐牌都唔算貴就入去試吓先叫咗個豬扒同牛扒 餐湯可以再添!配飯嘅叫做左多飯 如果大家食唔晒就叫多少少飯好啦 份量大 唔好哂。另外配薯菜,係薯角黎架!仲要新鮮炸 超脆超香口 好味呀!自此之後每次都係黎食薯菜!可以配巴黎汁 牛肝菌汁或者紅酒汁。三個都食過三個都好味我就最鍾意巴黎汁 最後我連汁都撈埋 就嚟連碟都食埋架啦😂餐飲除咗咖啡檸茶嗰啲之外呢 仲可以配柚子蜜 紅棗蜜 好啱女士們值得一題就係佢哋啲服務非常好老闆同員工都好友善 感覺好似屋企食飯咁 加上同行有BB 佢哋都有同BB玩 幫我地搞下個冷氣唔好吹正 同埋幫我地調位坐得舒服d 因為抱住bb 超貼心嘅服務 出面其他餐廳好難搵

叫咗個豬扒同牛扒 餐湯可以再添!

可以配巴黎汁 牛肝菌汁或者紅酒汁。三個都食過三個都好味
我就最鍾意巴黎汁 最後我連汁都撈埋 就嚟連碟都食埋架啦😂

餐飲除咗咖啡檸茶嗰啲之外呢 仲可以配柚子蜜 紅棗蜜
好啱女士們

值得一題就係佢哋啲服務非常好
老闆同員工都好友善 感覺好似屋企食飯咁
2017-02-20
$60 (Lunch)
  • 薯菜