(Non-member)
2011-10-09 21 views
尋晚同好好友黎食,我對呢度既comment 係太迫啦,而好好友對呢度既comment係好失望!呢間係一間算頗貴既西餐廳,好在我仲係繼續我既冇胃口,以我哋只係叫咗個set dinner 加一客焗田螺share,我見隔離枱叫既set個扒非常大塊,所以我諗我哋share都ok,因為我真係仲唔係好有胃口!田螺非常之咸,我都覺得唔好味!雖然只需跟餐加$30蚊,但係絕對唔係令人回味既食物!set dinner 就有一個忌廉湯同一個肉眼扒加一杯餐飲,又冇甜品又冇沙律都要成$168,唔抵!最唔抵係個肉眼扒根本上就一啲都唔好食,我哋叫咗七成,佢都煮得真係入面紅紅地咁未熟晒,但係唔知點解一啲都唔淋,非常之靭同鞋,雖然好大塊,但可能係厚既關係,整得一啲都唔好味!餐湯又唔多好飲!而且啲位仲非常之迫,我既背部不繼比後面張枱迫住,真係食完一定要即走,因為坐都陣都有唔舒服既感覺!果然係好失望兼好迫!

2011-10-08
$200 (Dinner)