非常高質嘅$598二人餐☺️飽到條褲要解鈕添😂💂🏻‍♀️《特上定食二人前:厚牛頸脊肉の手切+極上海鮮》$5981️⃣手切安格斯牛頸脊450g超大盤而且係即切,第一樣就係打卡一流先😂牛肉係好重牛味,已經唔需要過多調味,食原本鮮味2️⃣極上海鮮定食|盛盒6点(鮑魚x2、原隻蠔x2、海蝦x2、白鱔片1份、鱿魚1份、花枝蝦滑1份)海鮮好新鮮,而且有成六款!鮑魚好彈牙,蠔係超大隻超鮮甜🦪隻蝦長過手掌,都係肉質彈牙鮮嫩🍤3️⃣鴛鴦湯底兵仔揀左壽喜燒同埋黑蒜油雞白湯底,寺壽喜燒越煮越濃郁,牛肉同埋菜類朔晒甜湯汁👍🏻黑蒜油雞白湯底係我愛嘅拉麵湯😂唔係度度有!雞湯底配蒜香,清而不膩🙆🏻‍♀️4️⃣放題:鍋物配料、前菜、飲料、甜品可以揀嘅配料非常之多,而且好乾淨整齊,豆苗同繡球菌都值得一試👍🏻和牛炒飯同咖哩都好好食!亦有章魚小丸子同埋豆腐花~甜品有哈密瓜雪糕同乳酪雪糕,泡芙都好出色!除咗每日有一杯果茶之外,仲有免費飲品櫃,清酒啤酒都係任飲😍評分:90/100
非常高質嘅$598二人餐☺️飽到條褲要解鈕添😂

1️⃣手切安格斯牛頸脊450g