2020-07-29
今日正式第一日餐廳全日禁堂食... 知道Beans 特登推出咗 四款外賣特惠餐, 所以就過嚟試一試 🤓 原先想打電話 叫定先, 因為 都唔想留喺商場太耐... 但係職員話只可以直接去舖頭買 😣大概12:40pm到達, 條龍好長 😳 大概有十幾人排緊隊等買外賣 😯 排排下職員都話要截新人龍啦, 佢哋做唔切咁多單 😥排咗大概20分鐘 就終於可以落單, order咗all day breakfast同埋 溫泉蛋肉醬意粉 跟埋嘢飲嘅, 揀咗 熱檸檬蜜糖水, 同埋美式咖啡 ☕職員話大概要最少30分鐘先會有得攞外賣.. 最後大概等咗40分鐘... 外賣pack得幾好嘅, 唔會易倒瀉, 啲外賣盒都比較硬淨 味道方面, all day breakfast比較好, 配埋兩個迷你牛角包 (叮/焗返熱會更好食) 但係肉醬意粉就比較失望 份量小, 同埋冇味 唔知係咪廚房太忙... 唔記得落鹽 連個番茄醬都冇乜蕃茄味... 以呢個價錢嚟講係好抵食嘅, 但係如果趕時間嘅人就唔建議買喇, 因為又要排隊買又要等佢整... 我諗佢個廚房都未試過 同一時間要出咁多單 可能經過幾日之後, 有經驗會處理得更
以呢個價錢嚟講係好抵食嘅, 但係如果趕時間嘅人就唔建議買喇, 因為又要排隊買又要等佢整... 我諗佢個廚房都未試過 同一時間要出咁多單 可能經過幾日之後, 有經驗會處理得更加好~
溫泉蛋肉醬意粉
All Day Breakfast