2018-08-02 521 views
之前朋友推薦過話呢間餐廳幾好食,去開尖沙咀就黎試下。因為係平日,所以客人唔多,唔洗等就有位,上菜速度都好快!佢做緊啲優惠係消費滿500蚊就送一款野食。我地嗌左個手工紫菜包飯,海鮮泡菜炒飯,冷麵,蜜糖芝士薯餅批,牛排粒同卡邦尼年糕。其實我地得3個人,仲要係女仔,但都全部食哂,因為啲野食實在係真心高質!!每款都有驚喜,好好味!呢個薯餅不得了,芝士味濃郁,外脆,內煙煙un un,好特別,淋上蜜糖之後,甜甜地,味道更豐富。中間仲夾雜住啲薯仔絲。而外邊就十分脆口,好香芝士味。雖然有啲油,但真係好好味。呢個個汁酸酸甜甜好開胃,不過啲牛有少少un。份量都好多!如果唔怕濟,絕對推介俾你地,卡邦尼忌簾汁好香濃,年糕亦好煙un。好好食!!前面幾舊係炸過既紫菜包飯,好脆但一啲都唔油膩。正常款既紫菜包飯饀料好夠味,亦多,正!有三隻大蝦同青口,賣相滿分,炒飯唔乾,泡菜令佢有少少辣,好惹味,仲有啲五花腩係入面,份量多,正。呢個冷麵好有驚喜,個汁酸酸地,好清新開胃。麵質軟身得黎好煙un!100分!

呢個個汁酸酸甜甜好開胃,不過啲牛有少少un。份量都好多!