2020-07-01 2234 views
今日去完新蒲崗試完小籠包, 緊係要外賣甜品先離開。 之前都好想去試常溫既拿破崙, 報道話係古法拿破崙。1件26蚊, 我地難得黎到, 老公話說買2件就2件啦。件拿破崙唔算大件, 大概係1件西餅厚到, 有2層, 食落去唔算鬆化, 中間既唔係蛋糕, 我亦講唔出係咩野黎, 有d 痴牙, 有合核碎係中間, 幾香口。d cream夠薄身, 唔膩。我覺得普普通通, 係特別味道, 但唔算好好食, 帝苑酒店拿破崙就真係比較好食。如果要特登黎幫襯, 我應該唔會再黎。提1提, 見之前留言話態度差,我1開始唔敢自己拎餅, 怕被人鬧。但又唔係喎,我地埋單都好客氣。
拿破崙

2020-07-01
$26 (Tea)