諗食乜嘢早餐其實都好煩, 要飽肚、 有營養、 健康、 好食、 唔肥 、重要鋪頭地點方便、 唔使排長龍......之前於灣仔返工,一出地鐵站就有凱施。佢地嘅麵包全部熱辣辣,好新鮮、唔肥又好食。 我特別鍾意呢幾款包點:藍莓芝士包~ 好軟屬、好香、口感好好、小小藍梅醬點綴,味道剛好紅豆菠蘿包 ~ 菠蘿皮鬆脆、紅豆甜味剛好肉鬆包 ~ 由於我好鍾意食肉鬆,覺得特別正果醬雀巢蛋糕 ~ my favourite, jam好開胃,仲有d椰絲,好好食,不過肥d, 我只會係獎勵自己嘅日子先食好開心係佢地仲有奶茶、咖啡賣,一條龍服務,好方便,而且都幾好飲,又平。都有好多人order。有人排隊但唔算好長龍。店員做野都好快手,唔駛等好耐。而家係上環都繼續幫襯緊凱施買早餐,都係好近地鐵站 ,好就腳,d包都係咁好食。

紅豆菠蘿包 ~ 菠蘿皮鬆脆、紅豆甜味剛好

肉鬆包 ~ 由於我好鍾意食肉鬆,覺得特別正

有人排隊但唔算好長龍。店員做野都好快手,唔駛等好耐。