2022-01-25 47 views
見d同事間唔時放lunch都會買呢間嚟飲,都話好飲。今日放工路過,決定入去試下。店面乾淨整潔,門口就見到4大札唔同既堅果,直接了當表達左舖頭既特點,堅果同茶飲。menu選擇唔少,對於唔經常飲茶飲既我來講,有d花多眼亂,最後簡左蘋果脆脆楓糖堅果奶蓋🍎同宇治抹茶堅果奶蓋🍵。可能因為依排夜晚無堂食,人唔多,等幾分鐘就有,仲比左支匙羹仔我筆住食d堅果同奶蓋,幾有諗法,有創意👍👍。蘋果脆脆奶蓋鋪左一層蘋果脆片係奶蓋面,同奶蓋撈埋食口感幾特別😋,楓糖味其實唔太食到,不過都好,唔會喧賓奪主,果汁好fresh幾高質,感覺唔似d溝糖水果汁。宇治抹茶堅果有驚喜😋😋,抹茶本身小小苦苦地,配合奶蓋調和個口味更易入口,配搭相當夾👍。試完明曬點解同事特登落去買,真係唔錯,值得一試👏👏。
試完明曬點解同事特登落去買,真係唔錯,值得一試👏👏。
2022-01-24
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 蘋果脆脆楓糖堅果奶蓋茶