2020-01-07 97 views
呢間完全唔似韓國餐廳,雖然話係用蒜頭整嘅食物,但係又唔似平時食個種蒜頭,佢唔係中式蒸蒜頭,反而係將個蒜頭炸,所以食落去我覺得好似冇咁口臭😂😂😂但蒜香就無甘大!環境闊落,舒服!蒜味Pizza,睇落去好似好單調,但係幾好食,幾特別!呢個蒜頭包,好似係幾受歡迎嘅食物!個樣雖然好特別,但係個人覺得味道就一般,甚至乎我覺得,平時普通一件蒜頭包還要好食!但係呢個包都帶來不少趣味,因為職員會喺我哋面前將啲蒜頭,吉入去個包入邊,然後切開佢俾我哋食,其實都幾搞笑!呢碟係餐廳職員介紹,佢話係好辣但係佢好鍾意食,睇吓我哋夠唔夠膽試!一上碟,我哋心諗係咪送錯左?!個樣一啲都唔覺得辣,食第一啖嘅時候都以為冇乜嘢,點知愈食就越辣,辣到衝上個腦!但係,成餐入邊我覺得佢係最好味㗎 !值得一試!🥰🥰🥰🥰啲牛肉好紅,滲晒啲血水出嚟🤪反而主角好似變咗係蒜頭,我哋都爭住食蒜頭!呢塊皮,單食都覺得幾好食😋呢個飯有一啲明太子喺度,所以質感唔錯,都幾好食!

環境闊落,舒服!

蒜味Pizza,睇落去好似好單調,但係幾好食,幾特別!

呢個蒜頭包,好似係幾受歡迎嘅食物!

啲牛肉好紅,滲晒啲血水出嚟🤪
反而主角好似變咗係蒜頭,我哋都爭住食蒜頭!

呢塊皮,單食都覺得幾好食😋

呢個飯有一啲明太子喺度,所以質感唔錯,都幾好食!