作為pancake愛好者,當然要試試用熱香餅整嘅漢堡包,所以叫咗個芝蛋班堡($48),每個包都跟薯條可樂,可以加$8轉洋蔥圈或者薯角🥔雖然得芝士同炒蛋,但成個包非常之厚,可以大啖大啖咁食啲蛋🥰而且新鮮整起(熱香餅應該純粹煎翻熱),攞上手好熱辣辣,炒蛋表面有好多熔咗嘅車打芝士,未食已經覺得正🤣食咗啖發現味道幾有趣,熱香餅本身有糖、甜甜地,但芝士嘅鹹味好突出,炒蛋又用咗牛油整,入面亦加咗大量千島醬,味蕾上有少少衝擊,不過又幾夾下😂炒蛋幾滑,係有啲蛋白未打勻,pancake鬆軟得嚟唔會有濃烈泡打粉味,如果唔滿足於此,仲可以叫豬柳蛋班堡再加多層豬柳($52 + $10)😆薯條都係即叫即炸,攞出嚟成浸熱氣湧上嚟,咬落去脆卜卜好正,份量方面都唔少,分分鐘仲飽過

芝蛋班堡餐

好多薯條~
$48 (Lunch)
芝蛋班堡餐