2017-06-22 207 views
見到ig有好多foodie都慕名而黎,位置系太子通菜街戈邊都幾方便,搞到我又心郁郁想試下。一見到門口個公仔真心覺得吾影對吾住自己,好QQ😂 入到去環境比人感覺幾舒服,以木為主題,但地方就真系吾大,好幸運地同朋友去戈陣仲系有乜客,可以揀位坐,食食下野戈陣已經full左。聽講呢度既咕嚕雞包系必食架,睇都冇點睇就點左黎食,感覺上包販子既包幾特別,外型完全吾似出名既burger店,味道方面,兩塊包都系酥皮咁既質地,咕嚕雞外皮脆脆炸得超好,雞肉亦鮮嫩肥美加上菠蘿口感更清新,同咕嚕雞系perfect match!友人則試左芝士+煙肉+荷包蛋包,芝的士漏曬出黎真系好吸引🤤荷包蛋好大隻完全吾厄秤,煙肉吾系條形系一片,偏向硬身,幾隻配料加埋真心好食叫左個小食-----薯條冇太多鹽而突顯出幾香既薯味,亦見到有薯皮位置,證明真系新鮮薯仔既製成品。幾中意抹茶既我叫左杯抹茶鮮奶飲,只有三星,抹茶味系太濃,但冇乜甜味,奶泡亦似乎打得吾系幾好,飲左冇幾耐,賣相已經變得吾靚

一見到門口個公仔真心覺得吾影對吾住自己,好QQ😂

加上菠蘿口感更清新,同咕嚕雞系perfect match!

咕嚕雞包

芝士+煙肉+荷包蛋包

叫左個小食-----薯條

薯條

抹茶鮮奶
2017-06-21
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
咕嚕雞包
芝士+煙肉+荷包蛋包