Hiring
$60-$75
Hourly (Negotiable)
我想同你一齊食…成日話想飛去日本食天婦羅,叫我買張機票快閃日本真係唔捨得🥶去開囍帖街,順便入去食個天婦羅天丼🥰呢度有咁多款天婦羅組合,可以食足一個禮拜🤣我特別鍾意佢迷你天井&稻庭冷烏冬套餐 ,只需要$118就可以食晒兩款日本名物😛北海道限定|車海老帆立貝天丼 $168蝦天婦羅夠晒大條,仲有帆立貝天婦羅!乍得蘇蘇脆脆~除咗海鮮仲有南瓜、菇類嘅天婦羅非常豐富,丼嘅份量好大碗啊食唔晒🤣迷你天丼&稻庭烏冬套餐 $118我就鍾意呢個套餐,一次過食晒到庭烏冬同天婦羅丼!稻庭烏冬,有冷熱兩個選擇!我就鍾意食凍烏冬口感更加煙靭金子半之助 (利東街) (灣仔)灣仔皇后大道東200號利東街地下G16號舖#銅鑼灣美食#灣仔美食#天婦羅專門店 #天婦羅#稻庭烏冬#東涌美食 #大角咀美食丼
我想同你一齊食…

北海道限定|車海老帆立貝天丼 $168

迷你天丼&稻庭烏冬套餐 $118

我就鍾意食凍烏冬口感更加煙靭

金子半之助 (利東街) (灣仔)
灣仔皇后大道東200號利東街地下G16號舖