宴 尖沙咀

EN Tsim Sha Tsui
2012-10-28 979 views
今之揀左宴係專登上openrice睇有咩特式嘅日本菜, 多謝各食評人貢獻, 哩次真係試到好野我地揀左海葡萄, 不過無之前嘅食評講嘅甜味, 反而係淡淡地, 少少海水味, 有個酸汁俾你點哩食山芋梅子八爪魚 - 我鍾意梅子, 所以哩味不得了, 食到尾開始覺得勁酸, 哈哈, 嗜酸嘅朋友唔可以錯過昆布菇豬肉 - 熱時好好食, 凍左就差尐, 所以要趁熱呀!!四式刺身 - 新鮮, 不過唔算驚喜哩個酸汁用料特別, 味道非一般, 不過我唔知用咩料, 總之好味, 配個魚好特別 我地係星期三去, 有好多日本人去食, 令我地覺得哩間應該係一間正宗嘅日本餐廳 我地由7點食到11點, 無人催我地埋單, 好好呀!!!

海葡萄
山芋梅子八爪魚 - 我鍾意梅子, 所以哩味不得了
, 食到尾開始覺得勁酸, 哈哈, 嗜酸嘅朋友唔可以錯過
山芋梅子八爪魚
昆布mushroom豬肉
四式刺身 - 新鮮, 不過唔算驚喜
四式刺身
酸汁鯛魚刺身

我地由7點食到11點, 無人催我地埋單, 好好呀!!!
2012-10-24
$375 (Dinner)
山芋梅子八爪魚
昆布mushroom豬肉