2023-03-28 160 views
春夏秋冬都可以打邊爐!呢度有幾間唔同主題感覺既房,店員個個都服務好好有禮貌又細心🫶🏻冬天乾燥,叫了豬什豬骨煲可以滋養一下,都係店員推薦的,🤲我地飲左小小湯,都好濃好好飲既,見到物價唔貴好抵食 👍🏻~牛王莫六盛合 $398~呢碟唔嘢少🫶🏻特別欣賞本地頂級牛頸脊,都係本地比較高質既牛肉,淥完都無走味,認真高質 ~新西蘭羊肉片 $128~每一塊都係一樣咁出色🫶🏻淥完後都沒有失色,又沒有嚴重縮水,而且仲可以保持到羊味,連埋湯底一齊真係提升成雙重口味~炸三寶$88~豆卜,魚皮,魚腐呢三寶本身都炸得好香🫶🏻放埋落去滾真係提升口味之外,仲食得好香口店員服務周到,不時主動前來加湯,最重要不是加水,加返原本既湯👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

~牛王莫六盛合 $398~
~新西蘭羊肉片 $128~
~炸三寶$88~